Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

ReRiders
Fragdrupvej 9, Stenstrup
9500 Hobro
Danmark

Mail@reriders.dk
Tlf.: 49403821
CVR-nr.: 42273821

Betaling

Vi acceptere følgende:  
Mobilepay, VISA og MasterCard.

Vi tager ikke kortgebyrer.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  
Der tages fortbehold for tastefejl og udsolgte varer.

Fragt

Forventet leveringstid ca 1-3 hverdage
Fragt priser fra 48,-
Vælg imellem levering til GLS pakkeshop, GLS hjemmelevering eller Postnord pakkeshop
Levering til Danmark

Afhenting

Det er muligt at afhente din ordre på ReRiders adresse
For afhentning, kontakt os på mail@reriders.dk og vi aftaler et tidspunkt det passer dig at afhente din ordre.
 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. ReRiders vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.
Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
ReRiders
Fragdrupvej 9
9500 Hobro
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;
- Hvor du modtager ordren.
- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på mail@reriders.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du sende varen til:
ReRiders
Fragdrupvej 9
9500 Hobro

ReRiders hæfter ikke for brudte lynlåse, manglede knapper m.v.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Prøvning

Det er muligt at prøve udstyret hos ReRiders.
Sadler lånes ikke ud i prøveperiode, det er dog muligt at prøve kommisionssadlerne på egen hest hos ReRiders under opsyn, hvis sælger har givet godkendelse hertil. Kontakt os gerne vedr. sadelprøvning på forhånd. Der vil kun være mulighed for sadelprøvning ved betaling af fuldt beløb, prisen refunderes ikke hvis ReRiders vurdere skader på sadlen pga. prøvningen.

 

Kommision

ReRiders tilbyder kommisionssalg af brugt og nyt rideudstyr

Det er gratis at indlevere udstyr til ReRiders. Indleveret udstyr til en værdi over 100 kr. får du udbetalt 75% af den opnåede salgspris, de resterende 25% går til ReRiders i kommision for arbejdet med klargøring, produktbilleder, oprettelse af produktet på hjemmesiden, markedsføring og administration. Udstyr til en værdi under 100 kr. får du udbetalt 50% af den opnåede salgspris*, de resterende 50% går til ReRiders i kommision.

*Gælder indleveringer efter den 1/2-22.


Alt udstyr som indleveres skal være i god stand, uden defekter og mangler. Udstyret skal være rengjort, vasket og nypudset. Vi forbeholder os retten til at afvise vare som ikke lever op til vores kvalitetskrav. Indleveret udstyr skal være dit eget og der må ikke være gæld i udstyret.

Prissætning
Inden indlevering skal du have en idé om hvad dit udstyr skal koste, vi hjælper gerne hvis du er i tvivl. Har du kvittering på dit udstyr så medbring den gerne.

Salgsperiode
Dit udstyr vil som udgangspunkt have en salgsperiode på 6 måneder, herefter nedsættes det med 20% af salgsprisen. Du kan frit afhente det udstyr som ikke er solgt efter 6 måneder. Hvis du ikke afhenter dit indleverede udstyr inden udgangen af 8 måned vil udstyret overgå til ReRiders. Vi kontakter dig 6 måneder efter indlevering. Hvis du ønsker at afhente noget af dit indleverede udstyr inden de 6 måneder, koster de 25kr pr. del. Kunden står selv for evt. fragtomkostninger i forbindelse af indlevering og returnering af usolgt udstyr.

Afregning til kunden
Beløb opgøres hvert kvartal ultimo, og udbetales den 15. i efterfølgende måned.

Forsikring
Det udstyr du indleverer hos ReRiders er din egen ejendom indtil det bliver solgt. ReRiders kan ikke forsikre andres ejendom og derfor er det din egen forsikring som skal dække eventuel tyveri/brand. Sælger er indforstået med at der er en risiko forbundet med salg af udstyret ved f.eks. prøvning, en skade på udstyret skal søges dækket af sælgers egen forsikring.

Force majeure
Vi tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder eksempelvis sygdom.

Ved Indlevering af udstyr til kommisionsalg ved ReRiders skal der underskrives på handelsbetingelserne.