Indlevering af udstyr

Du har mulighed for at indlevere dit brugte rideudstyr til salg hos ReRiders.


Kvalitetskrav
Alt udstyr som indleveres skal være i god stand, uden defekter og mangler. Udstyret skal være rengjort, vasket og nypudset. Vi forbeholder os retten til at afvise vare som ikke lever op til vores kvalitetskrav. Indleveret udstyr skal være dit eget og der må ikke være gæld i udstyret.

 

Indlevering hos ReRiders lager
Før indlevering tager du kontakt til ReRiders ved at sende en mail til mail@reriders.dk
Her aftaler vi et tidspunkt hvor det passer dig at indlevere dit udstyr.

Før du ankommer skal du printe og udfylde en indleveringsseddel med beskrivelse af varen samt forventet pris.
Er Du i tvivl om prisen hjælper vi dig gerne. Du kan også sende en mail med informationer om udstyret.

Er det din første indlevering skal vi oprette et kundenummer og medlemskab hos ReRiders.
Oprettelse er gratis. Når du ankommer udfylder vi kommisionsaftalen med kundeinfo og underskift.

Hent Indleveringseddel her

 


Indlevering med posten
Ønsker du at sende en indlevering med posten tager du kontakt til ReRiders ved at sende mail til mail@reriders.dk
Fortæl om hvilket udstyr du ønsker at indlevere, send gerne billeder af udstyret i ren og klargjort stand.

Er det din første indlevering skal vi oprette et kundenummer og medlemskab hos ReRiders. Oprettelse er gratis. For at vi kan oprette et kundenummer skal du printe og udfylde en kommisionsaftale, den tilsender vi dig på mail. Når du har udfyldt og underskrevet kommisionsaftalen vedlægger du denne i pakken med det udstyr du ønsker indleveret.

Herefter skal du printe og udfylde en indleveringsseddel med beskrivelse af varen samt forventet pris.
Er Du i tvivl om prisen hjælper vi dig gerne. Du kan også sende informationerne med i din mail.
Vi har brug for informationer om produktet, mærke, størrelse og forventet pris.

Pakken sendes til:
ReRiders
Fragdrupvej 9
9500 Hobro

 

 

Kommision

ReRiders tilbyder kommisionssalg af brugt og nyt rideudstyr

Det er gratis at indlevere udstyr til ReRiders. Indleveret udstyr til en værdi fra 100 kr. får du udbetalt 75% af den opnåede salgspris, de resterende 25% går til ReRiders i kommision for arbejdet med klargøring, produktbilleder, oprettelse af produktet på hjemmesiden, markedsføring og administration. Udstyr til en værdi under 100 kr. får du udbetalt 50% af den opnåede salgspris*, de resterende 50% går til ReRiders i kommision.


Alt udstyr som indleveres skal være i god stand, uden defekter og mangler. Udstyret skal være rengjort, vasket og nypudset. Vi forbeholder os retten til at afvise vare som ikke lever op til vores kvalitetskrav. Indleveret udstyr skal være dit eget og der må ikke være gæld i udstyret.

 

Prissætning
Inden indlevering skal du have en idé om hvad dit udstyr skal koste, vi hjælper gerne hvis du er i tvivl. Har du kvittering på dit udstyr så medbring den gerne.Salgsperiode
Dit udstyr vil som udgangspunkt have en salgsperiode på 6 måneder, herefter nedsættes det med 20% af salgsprisen. Du kan frit afhente det udstyr som ikke er solgt efter 6 måneder. Hvis du ikke afhenter dit indleverede udstyr inden udgangen af 8 måned vil udstyret overgå til ReRiders. Vi kontakter dig 6 måneder efter indlevering. Hvis du ønsker at afhente noget af dit indleverede udstyr inden de 6 måneder, koster de 25kr pr. del. Kunden står selv for evt. fragtomkostninger i forbindelse af indlevering og returnering af usolgt udstyr.

 

Afregning til kunden
Beløb opgøres hvert kvartal ultimo, og udbetales den 15. i efterfølgende måned.

 

Forsikring
Det udstyr du indleverer hos ReRiders er din egen ejendom indtil det bliver solgt. ReRiders kan ikke forsikre andres ejendom og derfor er det din egen forsikring som skal dække fx. skader, tyveri, brand mm. Sælger er indforstået med at der er en risiko forbundet med salg af udstyret ved f.eks. prøvning, en skade på udstyret skal søges dækket af sælgers egen forsikring.

 

Force majeure
Vi tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder eksempelvis sygdom.

 

Ved Indlevering af udstyr til kommisionsalg ved ReRiders skal der underskrives på handelsbetingelserne.